top of page
Logo-IPSO_edited.png

În august 2019 am început colaborarea cu IPSO, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje agricole la nivel internațional și numărul 1 pe piața de mașini și utilaje agricole din România. 

Proiectul de extindere a centrului regional IPSO Craiova, localizat în comuna Cârcea, DN 6, Km 12, a fost finalizat în luna iunie a anului 2020, valoarea totală a investiției ajungând la un milion și jumătate de euro. 

Principalele categorii de lucrări realizate sunt: demolări, lucrări de arhitectură, sistematizare verticală, pereți cortină, tâmplărie exterioară din aluminiu, compartimentări interioare, uși secționale, panouri termoizolante, termoizolație cu vată minerală, hidroizolație din membrană PVC, pardoseli, instalații HVAC, instalații sanitare, instalații electrice, tablouri electrice, sistem iluminat, sistem supraveghere video, sistem detecție și alarmare la efracție, instalație detecție și semnalizare incendiu, amenajări exterioare, împrejmuire cu gard.

 

În august 2022 am început al doilea proiect pentru IPSO, Construire atelier IPSO-Agricultură Alexandria, localizat pe DE 70, la intrarea în Municipiul Alexandria, jud. Teleorman.

Valoarea totală a investiției depășește două milioane și jumătate de euro, iar principalele categorii de lucrări pe care le realizăm în cadrul acestui proiect sunt: lucrări de rezistență, arhitectură, sistematizare verticală, compartimentări interioare, instalații climatizare, ventilare, desfumare, încălzire, instalații sanitare, instalații electrice și lucrări exterioare.

bottom of page