top of page

Politica de confidentialitate *(denumita in continuare ‘Acord’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016  *(denumit in continuare ‘Regulament’)

 

AGS CLASS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sectorul 1, Aleea Privighetorilor Nr. 86P, Bl. A, Ap. 02, C.P. 14031, inregistrata la registrul Comertului sub nr. J40/8203/2019, cod unic de inregistrare 18440713, denumita in continuare OPERATOR.

AGS CLASS CONSTRUCT S.R.L. in calitate de administrator al acestui site *(denumit in continuare ‘Site’), anume www.agsclass.ro, va aduce la cunoștință următoarele:

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

a) Date identificare reprezentant client: Nume, Adresa de e-mail;

b) Alte informatii: ‘Mesajul dumneavoastra’, ‘Subiect’.

 

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

 

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus (Art. 1) este initierea, stabilirea, mentinerea sau reluarea relatiei comerciale intre noi, ca Operator, si persoana juridica / fizica (ca potential beneficiar)  pe care o reprezentati prin intermediul comunicarilor comerciale realizate telefonic sau prin email.

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru a:

a) Cere informatii necesare etapei pre-contractuale in vederea accesarii serviciilor/produselor specifice oferite de Operator;

b) Cere informatii pentru reluarea relatiei sau mentinerea relatiei comerciale;

c) Trimite oferte / informatii personalizate realizate numai la cerere;

d) Indeplinirea unor obligatii legale, daca acestea exista, la cererea institutiilor si autoritatilor competente, sau automat daca legea prevede expres astfel de obligatii;

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la cel al completarii oricarui formular din Site iar datele prelucrate sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, stergere.

Art. 2.6. Daca nu aveti varsta implinita de 16 ani la momentul transmiterii informatiilor, va rugam să nu transmiteți informațiile cerute în formular și să luați legătura cu un părinte, tutore ori curator, pentru a vă reprezenta în relația dintre părți.

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

 

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

a) Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1 conform scopurilor de la Art 2.2. Literele A, B si C din prezentul Acord;

b) Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopului de la Art. 2.2. Litera D din prezentul Acord;

 

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

 

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art. 4.2. Singurul mod in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati, fara sa va fie cerut acordul, este in cazul indeplinirii unor obligatii legale sau contractuale; In privinta indeplinirii obligatiilor legale, Datele vor fi furnizate numai la cererea autoritatilor/institutiilor competente si automat numai in cazul in care legea ne obliga expres in acest sens.

 

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

 

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1 din prezentul Acord, confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

 

Art. 6. Alte drepturi si informatii privind prelucrarile de date cu caracter personal

 

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data trimiterii ofertei / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre, perioada ce va fi prelungita cu durata contractelor pe care le vom derula impreuna cu dumneavoastra in calitate de beneficiar.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.

bottom of page